Kantarell mobbar melodifestivalen blind!

http://boatpastor.files.wordpress.com/2009/02/melodifestivalen_logotyp_s.png?w=199&h=206


Av någon bisarr och osanolik annledning fick jag för mig att det kanske fanns någon enstaka liten medelmåttig halvbra låt i... Melodifestivalen...

Något som var viktigare än att se början av melodifestivalen var snickers! Därför hade den andra låten börjat när jag satte på Tvn. Fy fan vilken kalldusch. Blev inte förvånad av att den kom sist. Det är allt jag har att säga om den låten...

Sedan kom ju hon Anna Bergendal,
Se hela bilden
ni vet hon som sjöng otroligt bra på audition i idol men sedan bara blev sämre och sämre desto längre hon kom i tävlingen. Hon var som en blandning av Carola (Vinden i ansiktet i slutet) och Jim Carrey (Försök komma ihåg hur mycket hennes röst vibrerade och kolla sedan på det här klippet!) xD





Sen kom Pernilla Wahlgren, Ni vet den där före detta sell-outen som man bokstavligt talat Aldrig! blir av med! Hon dyker upp överallt!


Hennes Låt var supertråkig! När jag skriver det här har det gått 10min sedan jag hörde låten och jag minns verkligen inte ett piss av hur den gick! Som ni säkert märkt minns jag absolut inte vilken ordning låtarna kom!

såg att Noll Disciplin tidigare varit med i "lilla melodifetivalen"... Tycker att dom borde ha stannat på den nivån ärligt talat...




Jag tänker inte bara mobba "artisterna" även Programledarna ska få lite.
Asså jag tycker ärligt talat att Petra Mede var bättre programledare än årets. Av alla dom torra "vitsarna" dom kommit på har jag inte skrattat, fnissat, lett eller ens funderat på att le åt någon av dom!
Jag tycker att Christine Meltzer är en jätterolig person! förutom när hon är sig själv! xD. Det är verkligen helt sjukt! Jag tycker verkligen hon är grym när hon härmar t.ex. Anja Persson eller Marlena men när hon är sig själv är hon pisstråkig!


Det enda jag har att säga om Måns är att han måste fan ta en kurs i att lära sig prata!


Ha Aldrig Tråkigt!
///Kantarell

Svamptrion goes "Jaws"

Jajamen! Kantarell har med en smula hjälp från "Jib&Jab" gjort en parodi på "Hajen"

Det roliga var att varken Dundersvampen eller Skivlingen visste att jag hade gjort det. därför spelade jag även in deras reaktioner första gången jag visade den för dom. Här har ni den, Svamptrions grymma parodi + deras rektioner när dom såg den!

Fräsch kändismobbning!

Nu får det bli något mer än sport! Har visserligen sätt en del på OS själv med det är defenetivt inte OS jag har i huvudet! Alla som någonsin har råkat komma när "on-knappen" på en radio eller som har stått för nära ett gäng mobilfjortisar, kan omöjligt ha lyckats undvika Lady Gaga... Och det värsta med hennes sjuka låtar är inte att dom flesta är värdelösa! Ånej, det värsta är att när man hört dom en gång försvinner dom inte! Låtarna sätter sig i huvudet och kedjar fasst sig! Konstant hörs "Nothing else I can say ey ey" eller  "Ra ra ra aa aaa, rama ramama aa, gaagaa olalaa aa"
Med andra ord:
Hon är ett ganska givet offer för vår kändismobbning! here it comes:

http://entertainment.msn.co.nz/img/blog/jan09/blog210109_gaga2.jpg

Jag har länge hört rykten om att det är extrem skillnad på lady gaga när han är redigerad. Så jag kolla ifall det var sant. Och det var det defenetivt!
Var det inte tillräckligt? här är en länk på ett tidigare inlägg där vi visar en grym parodi på hennes video:
Musikvideo parodier.
Hope you enjoyed (Det gjorde inte jag! bara bilden får "låtarna" att dyka upp igen!)

Sprint och fall

Såg ni Anja P's fall? Helt förskräckligt! Tur att det verkar vara okej men ser fortfarande helt förjävligt ut!

Synd bara för hon var påväg mot ett silver, och jag skulle verkligen unnat henne det.

Som tur är verkar Anja fit for fight otroligt snabbt! Hoppas hoppas...



Emil Jönsson ut i semi i sprinten... Så gick det med den förväntade medaljen...

Anna Olsson 4! Vad är det fjärde 4 platsen eller vad? Helt förjävligt alltså...

Pajala imponerade verkligen på mej! Frågan är om hon inte står högst upp där nästa OS?


På tal om fall Petra Majdic's fall var också riktigt läbbigt...


Starkt utav henne att ta bronset efter den krashen. Man såg riktigt hur han led varje gång hon gick över mål.



Ishockey herrarna vann mot Tyskland utan att imponera. Men en vinst är alltid en vinst, hoppas bara att dem kommer upp i högre kvalitet och detta bara var en engångs förtelse.



Dagens YES: Att Majdic tog en medalj efter hennes fall hon förtjänade det... Synd bara att det var på bekostnad utav Anna Olsson.

Dagens NOES: Fallen. Först Anja och sen Majdic. Tur att bägge två klarade sig hyfsat oskadda.



Nya medaljchanser idag. Jag kommer kolla, jag hoppas ni gör det! HEJA SVERIGE!!!


///Skivlingen

Glädje och besvikelse

Först börjar vi med glädjen! Ferry tog OS guld i jaktstart! Vilken prestation! Ferry startade över 1 minut efter fransosen Vincent Jay, och vann! Vilken bragd!!!

Nu till besvikelsen.
Helena Jonsson denna supergryma tjej som har skämt bort oss med bra prestationer floppar igen i dagens jaktstart. Förväntade mig mycket mer utav henne ärligt talat.

 


 


Ferry går i mål och jublar efter guldet!


Måste bara återgå till Ferry... VILKEN PRESTATION! Vilken puls man hade vid sista skjutningen! Sjukt nervöst! Och så mitt i prick! Verkligen starkt! Hoppas att hans bra goda super form håller i sig! Jag var väldigt pessimistisk innan jaktstarten men jag är otroligt glad att jag blev motbevisad!



Dagens YES!: Björn Ferry vilken kille alltså! Helt offatbart stort! Man ska inte börja skrika än men... Tro fan om han inte tar hem resten utav bara farten? Ser sjukt bra ut inför resten av tävlingarna för killen.

Dagens NOES!: Funktionärena vid starten till både damernas och herrarnas jaktstart. ACO släpptes iväg 12 sekunder för sent. Och kanadensaren Leguellec släpps 37(!!!) sekunder för tidigt! Hur lyckas dem undrar man ju...


 Återkommer imorgon med mer OS bloggande! Hoppas ni tycker om det och fortsätt läsa ni få som läser denna bloggen!


///Skivlingen

Skivlingen bloggar om OS!

Hejsan allihopa! Skivlingen här, vi här på Svamptrion har bestämt att jag ska blogga om OS i vancouver! Jag ska följa våra svenska medaljhopp, samt komma med egna tankar runt OS/Tävlingarna.



Skivlingen ska bevaka OS



Först och främst vill jag skänka en tanke till Nodar Kumaritashvili, som omkom strax innan OS invigningen medans han tränade på rodelbanan. Helt förfärligt att sånt kan hända, rättare sagt det ska inte hända. Må han vila i frid.



Så OS invigdes i lördags och såg inte invigningen för dem blir alltid så långa och utdragna. Så har inga synpunkter runt den.

Det började sådär för svensk del. I skidskytte sköt Helena Jonsson fullt men var ändå långt efter Kuzmina som vann, ACO strax efter Jonsson. I herrarnas skidskytte sköt Ferry fullt men han var likväl också en bit efter täten.

Damkronerna har börjat bra. Inte för att vara sån men jag kommer inte följa dem pga det helt enkelt inte har tillräckligt bra underhållningsvärde.

Hans Olsson blev bäste svensk i störtlopp på en tolfte plats, Didier Defago vann.

I puckelpist gjorde Jesper Björnlund en stark insats, men det räckte tyvärr inte ända fram till medalj. Han fick nöja sig med en åttonde plats.

Så då äntligen igår kom första medaljen av den guldfärgade valören. Förvånad var man ju inte när Charlotte Kalla körde hem guldet på 10 km fristil. Och på vilket sätt sen! Ledning från start till mål. 6.6 sekunder före Kristina Smigun-Vaehi i mål. Kristina Smigun-Vaehi som hade en väldigt stark avslutning på loppet men Kalla höll likväl undan. Den första medaljen var ett faktum! Synd bara för Anna Haag som var 5 ynka sekunder från tredjeplatsen! 5 sekunder bara!

                        Charlotte Kalla med OS medaljen. Hoppas på många fler!


Sen var det ju då Hellner vilket det var än värre för... Han började starkt och spände bågen högt. Sen var han 1.5 sekunder från en tredje plats. Stackas stackars Hellner så man hade unnat han den medaljen. Trodde han skulle svimma i sista backen så slutkörd var han.
Sen vore det ju bra om Johan Olsson hade koll ibland vart han körde.




Det var allt för nu ge mig gärna konstruktiv feedback! Ska kolla på skidskyttet nu återkommer efteråt med mina synpunkter!

HEJA SVERIGE!!!


///Skivlingen


NY KATEGORI!

I den här världen finns det så djävla mycket skit och propaganda att vi måste säga stopp! Och ge upplysningar till de latmaskar som inte orkar kolla på uppdrag granskning och kalla fakta (det gör inte vi heller, :P men vi snappar upp en hel del!)


Vi inleder denna underbara nya kategori med ett citat från Robert Ashberg:

http://www.affarsresenaren.se/bild.asp?image_id=6850

”Resonemanget att benen blir starka för att mjölken innehåller kalk är ungefär lika smart som att säga att man får platt mage av plattfisk , eller att man blir solbränd av brunsås”.

Ni tror förstås inte på det än!

Läs bara vidare om ni verkligen vill veta varför mjölk inte gör benen starkare!

Efter pastörisering finns knappt några mineraler kvar (främst magnesium), vilket gör att kroppen inte kan ta upp kalcium (eftersom kroppen behöver magnesium för att ta upp kalcium). Detta medför kalciumbrist (och magnesiumbrist), som minskar D-vitaminets funktion i kroppen, då en av de viktigaste uppgifterna för D-vitamin är att föra ut kalcium i kroppen för att bygga benstommen.

För lite kalcium medför att D-vitaminet plockar med sig det kalk som redan finns i benstommen, vilket alltså minskar benets täthet, snarare än att öka det. Mjölk ger således svaga ben, ej starka,... MEN vi har blivit inmatade att det skall vara bra, på samma sätt som att margarin med bensinrester och miljögifter torde vara hälsosamma...

DÅ.. min vän... har vi inte ens börjat tala om homogeniseringen som innerbär att man i produktionen slungar mjölkproteinerna i ståltunnor för att separera fettet. Detta gör att proteinerna snurrar upp sig åt fel håll och då kallas D-glutamin istället för det L-glutamin (aminosyror) som kroppen kan ta upp... :) I norge har produktionen ställts om och i flera matkedjor prioriterar gammaldags opastöriserad, ohomogeniserad mjölk istället för den separerade, näringsfattiga och homogeniserade mjölken. ...

Forskning har även påvisat att barn som dricker lättmjölk får problem med eksem och diverse födoämnesallergier, medan den naturliga mjölken istället stärker och ger motstånd hos immunförsvaret... ! Så... bort med mjölken och ät gröna grönsaker, frön och nötter för att stärka benen hos småttingarna... :)

 


Smakprov på Dialekter och Sociolekter.

Det finns fan ett helt virrvarr av dialekter i Sverige! Och det är ingenting emot hur det var förr i tiden. Man tror att varje jävla socken hade en egen liten dialekt. (alltså uppemot 3000 dialekter!)
Och eftersom dialekter är roliga tänker vi på svamptrion använda några av Sveriges dialekter helt och hållet för er skull!


Göteborgska!
Weiron i Ottan



Gotländska
Babben



Skånska

Johan Glans

Norrländska
Norrlands Guld


Sociolekt
Ica-Ulf



Anledningen till varför jag egentligen la upp dom här filmerna var extra ond och hemlig-stämplad men ja hoppas ni inte hade tråkigt iallafall ;)

///Kantarell

Musikvideo parodier.

Hej allihopa längesen jag sist bloggade här! But i'm back!


Så jag surfade Youtube efter några roliga musikvideos, och jag hittade några riktigt grymma!

Så jag tänkte... Jag länkar top 5 här!





Först ut en parodi på "Jizz in my pants". Denna heter "Puke in My Mouth" och den är lite smått genial.






Lady Gaga parodi eller är det så hon är på riktigt?!






En dansande och sjungande Obama!






Söta små kattungar<3!






Och såklart... The Lonely Island - I'm on a boat!





So right det var allt jag hade att komma med i detta inlägg. Kärlek till er alla! (no homo). Och hoppas att ni tycker om inlägget!


///Skivlingen


RSS 2.0