Män Klarar ALLT!!

Vem fan var det som sa att det krävs en utbildad elektriker som äter din plånbok med räkningar du bara trodde existerade i din panke farbrors skräckhistorier om hantverkare!
När vi män använder våra hjärnor kommer kreativiteten flödande! Män Klarar ALLT!!
Till och med fullständig elsäkerhet!
///Kantarell
///Cafro
Män klarar allt!

Kvinnans språk översatt (The situation is far worse than what we could ever imagine!)

KVINNANS SPRÅK

- ”OKEJ”

Detta är ett ord hon använder för att få slut på ett gräl, när hon känner att hon har rätt och att det är hög tid för honom att hålla käften! Använd aldrig ordet "okej" för att beskriva hur en kvinna ser ut. Det är ett säkert sätt att starta ett gräl.

- ”FEM MINUTER”

Detta betyder i själva verket ca en halvtimme. Det kan jämföras med de fem minuterna som  fotbollsmatchen kommer att hålla på innan han går ut med soporna.

- ”INGENTING”

Detta betyder att det faktiskt är "något" och han bör definitivt vara på sin vakt.
"Ingenting" används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit honom.  "Ingenting" kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i "fem minuter" och som kommer att sluta med ordet "okej".

- ”GÖR SOM DU VILL” - med höjda ögonbryn

Detta är en utmaning till honom. En utmaning som kommer att sluta med att hon blir förbannad över "ingenting" och sista ordet kommer förmodligen att bli...

- ”OKEJ, GÖR SOM DU VILL” - med vanliga ögonbryn

Med detta menar kvinnan: "Gör vad fan du vill, jag bryr mig inte längre". Han kommer få ett "gör som du vill"(med höjda ögonbryn) inom några få minuter följt av "ingenting" och "okej", och hon kommer att prata med honom först om "fem minuter" när hon lugnat ner sig lite.

- ”DJUP SUCK”

Detta är egentligen inte ett ord, utan ett icke-verbalt meddelande som oftast blir missförstått av män. En "djup suck" betyder för det mesta att hon för ögonblicket tycker att han är en idiot, och frågar sig själv varför hon kastar bort sin dyrbara tid på att diskutera "ingenting" med honom.

- ”LÄTT SUCK”

Än en gång inte ett ord, men en signal som alla män kan dra nytta av att känna till. "Lätta suckar" betyder att hon är nöjd och vid gott humör. Det bästa han kan göra nu för att hon ska förbli i detta tillstånd, är att varken andas eller röra sig överhuvudtaget.

- ”DET ÄR OKEJ”

Detta är ett av de giftigaste och farligaste uttrycken som kvinnor använder. "Det är okej" betyder att hon har tänkt över grundligt på vilket sätt hon skall straffa honom för något han gjort, eller inte gjort henne. "Det är okej" används ofta tillsammans med ordet "okej" och i förbindelse med "gör som du vill" (med höjda ögonbryn).  Tolkning: inom en snar framtid kan han förvänta sig stora problem.

- ”TACK”

En kvinna tackar dig. Svimma inte, bara säg varsågod.

- ”TACK SKALL DU HA”

Detta är något helt annat än "tack". En kvinna säger "tack skall du ha" när hon är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat henne på ett känslokallt sätt, och att hon känner sig trampad på. "Tack skall du ha" kommer att följas upp med en "djup suck". Var försiktig med att fråga vad som är fel efter en "djup suck" eftersom hon bara kommer att svara "ingenting".

Sprid nu dessa visdomens ord till alla MÄN i din närhet för att hjälpa dem

och till de KVINNOR du känner för att ge dem ett gott  skratt !


///Cafro


Topplistan

nu är svamptrion med på bloggar.topplista.se

http://bloggar.topplista.se/
http://bloggar.topplista.se/button.php?u=svamptrion
///Kantarell

Om jag bara visste om det här när jag var fem!

Del.1
Ständigt när jag var 3-7 år hade jag debatt med mamma om hur många dagar i veckan vi skulle ha lördagsgodis!
själv ansåg jag att det inte räckte med en gång per dag! Men som ni säkert förstår höll hon inte precis med...
Dessutom hade hon ett krossande argument, och det var inte "det är onyttigt" eller "man får hål i tänderna" Ånej dom argumenten ledde bara till att tvisten utvecklades till fulskaligt kärnvapenkrig! eller rättare sagt en unge som skriker stämbanden av sig...
visserligen lyssnade jag inte speciellt mycket på några av hennes argument men hon hade tyvärr plånboken...
Jag gick ofta runt och grubblade på hur ja skulle bevisa för henne att alla vuxna som bryr sig om sina barn ger dom mängder med godis, chips och cola! men det fanns inga bevis... fören nu!..
Barnmat - Semper förlorar marknadsandelar till OLW och Estrella
Detta bevisar klart och tydligt att barn ska ha denna mängd socker varje dag för att kunna leva en sund livstil och för att kunna orka med alla aktiviteter som endast sockerkickarna låter en göra! Andra positiva bieffekter är att barn redan vid tidig ålder kan få lära sig att bli miljömedvetna genom att göra pantningen av alla tomflaskor till ett roligt familjeprojekt som säkerligen kommer ge familjen mycket värdefull kvalitétstid och värdefulla minnen. förutom det är det viktigt att nu inför vintern lagra upp duktigt med näringsreserver i kroppen ifall fjortisarna skulle ta makten och göra planeten till en ofruktbar öken (vilket inte är helt omöjligt eftersom det bara dyker upp fler och fler och dom bara blir jobbigare och jobbigare!(här har ni en länk till några som delar våra tankar om fjortisarna: Knappnytt 4: Fjortisar))
Dessutom motverkar kolhydrater samtliga influensor, canser, aids och Carola!


Del.2
Ha Aldrig Tråkigt!


En av delarna kommer från en seriös bloggare som vill fömedla ett budskap till världen! vilken av dom får ni bannemig räkna ut själva!
///Kantarell


Tjolahop Tjolahej.

Tjolahop tjolahej allihopa. Söderling van mot Djokovic ser bra ut just nu:o



Sjukvården har mindre svinflunsa spruter än vad dem igentligen hade jahopp... Förväntat.



Dundersvampen är en svamp! (OMG THE HORROR) Se bara på mina jämförelser nedan... Tycker faktiskt att dem blev riktigt bra.



Vill att det skall bli 12 december snart ><



Orka med allt julpynt som alla tar fram alleredan... Jag menar herregud grannen har redan fullt utav ljusslingor ute. Orka med det!



Set trailern utav New Moon... Verkar vara extremt tjej fan service. Bara massa tröjlösa superhunkar... Ungefär som jag.



Arsenal's förlust mot Sunderland orkar jag inte ens kommentera... Desto bättre med deras vinst mot Standard Liege! Fan bara att Kieron Gibbs skadade sig... Sista vi behövde med en till vänsterback borta. Bara inte silvestre går in på den platsen nu ><



Lite musik som jag tycker ni borde lyssna på
The Wombats - Kill The Director 3:58
The wombats sjukt skönt band.


The OFFICIAL "Run This Town" Video 5:23
Jay Z/Rihanna och Kanye West. Bra låt detta. Run this town.


Babes In Toyland "He's My Thing" 2:53
He's my thing. Också bra låt dock lite gammal men bra!



Så ha en underbar dag/kväll/dagar/veckor/månader/år/decinnier and so on med varandra! Vilka ni nu är.



///Skivlingen


Kändis liknelse!



Måste säga att det finns vissa likheter här. Dock är nog gollum snyggare i detta fall!

 

///Dundersvampen


Lookalikes... Skivlingstyle!

Kända av samma annledning


Båda är kända av en annledning:
Joe Jonas?      Dem är Fjortismagneter                      Darin?





Fjortiskännetecken:         
Du gillar Zac Efron.                                   Och Bilddagboken.



Personlighetsliknelser:
Du drar till dig tjejer eftersom     
Robert Pattinson     du har biceps och gillar att bitas.  Dundersvampen






Är extremt bleka året runt. 
Marylin Manson                                                           Skivlingen




Har båda fyra armar!  
Shiva                                                                  Kantarell


///Skivlingen
Det här inlägget blev så jävla bra att jag inte
länge kan låta Skivlingen få all äran!..
men andra ord:
detta inlägget gjordes av både Kantarell och Skivlingen!
///Kantarell

Dagen då Lotta Engberg blev Ägd!!

Valde i fredas att följa med familjen och några vänner till Lisebergs julmarknad. (fråga mig inte varför) Men iallafall, vi såg att Lotta Engberg körde sitt allsångsprogram och trots att Nordman och nån mer skulle komma var det väldigt glest i publiken, och dom slashasar som mot all förmodan kämpat fram till dom blöta stolarna var trots Lottas försök att liva upp dom med sina torra historier och tjoanden ungefär lika energiska som Dundersvampens navelludd...
Då fick jag, min pappa och min gudfar en ide! Vi tänkte till varje pris locka till oss kameran!
så vi satte oss nästan längst fram, övade in några sittande danser och började bete oss som om vi var på Metalltown!! Vi ropade, tjoade, jag gjorde rocktecknet, och vi 3 överröstade hela publiken vid applåderna men den sura kameratomten vägrade tamigfan vinkla kameran mot oss (troligen för att dölja hur jävla opopulärt publikmässigt "Lotta på Liseberg" var jämfört med "Allsång på Skansen" så efter 3 jullåtar av gapande tystnade vi och började gå därifrån.
Sedan hände det sjuka... Folk började resa sig och följa efter!! Den redan publikglesa lisebergsscenen blev helt plötsligt ännu mer tom! samtidigt började ett barn gapskratta och Lotta såg allmänt ägd ut!


///Kantarell

Grymt bandnamn!

We are not alone!
Min käre vän Youtube har visat mig att det finns ett band som har det bästa bandnamnet nånsin! (efter "Red hot chili peppers" coolare än så blir det inte!) bandet heter "infected MUSHROOM" jag valde att ignorera det första ordet i bandnamnet och fokusera på det grymma ordet... deras musik är för övrigt helt okej. trots att man inte fattar ett piss...
bifogar en länk med deras bästa låt (tror jag)
Infected Mushroom - Becoming Insane

///Kantarell

Magrutetävlingen

Kantarell, Skivlingen, Dundersvampen och en till stackare som heter simon har en magrutetävling.
Den går ut på att skaffa så snygga magrutor som möjligt fram till April. den som förlorar blir det jävligt synd om! jag vill inte berätta för mycket ifall vi har känsliga läsare men ja kan säga att paintball är inblandat...
Skivlingen kläckte tidigare ur sig en jävligt smart ide! nämligen att våra kära läsare skulle utse vinnaren.
kommer återkomma senare med mer info om hur ni röstar.

///Svamptrion

Om jag var en ängel. Vem skulle då vara djävulen?

Så jag fick denna knäppa tanken igår... Om jag vore en ängel... Vem skulle då vara djävulen? Måste det vara någon jag känner? Eller är det en helt random snubbe? Eller kanske till och med en kändis? Så jag började fundera... Jag känner inte många som kan klassas som en "djävul" så jag började solla ut dem... Sen tänkte jag igenom kändisar och kom fram till... Är det inte Carola? Jag menar henas åsikter är lite överkristna för att vara en kändis... Så hon kanske är djävulen?:O (Snälla ta inte detta seriöst jag kunde inte sova och började tänka på detta) Men... Så somnade jag och fick en uppenbarlse... Jag avslöjar den inte just nu... Men snart!
///Skivlingen

Svampar kan rocka tro det eller ej!

Halloj där Skivlingen!. Det är svampar... Som rockar fett! (och nej jag är inte på hasch... Ialfall inte just nu)
Pixel Shrooms


Tydligen har Kantarell vunnit en "Voddler tävling"... Jag undrar vem som kom på namnet "Voddler", låter som en vibrator eller nåt typ:O.



Det snöade här för någon dag sen... Jävla skit snö! (men hoppas att det snöar när vi skall upp till Idre: ) )



På tal om Idre... Om någon som läser detta (ni verkar inte vara många hittils but trust me in this... We will rule the world!) kommentare om ni skall up mellan den 2 jan och 9 jan, så kanske vi kan höras? :p



Men på mer seriösa ämnen... Försten som kommenterar ger jag... En kram! Och en puss! Nu blev ni allt paffa va? Sådana erbjudande har ni aldrig fått va? Ni kan få lite annat om ni vill också... Typ en smutsig, svettig boxing's T-tröja. Knappt använd faktiskt, bara använts 300 tim. Ett fynd!



Vi vill see mer folk läsa våran blogg! Annars kommer jag hemsöka bloggar och spamma våran länk där! Å då jävlar får ni tråkigt.



Förresten är det någon som har en vibrator vid namn Voddler kan ni kommentera det också... Så kan vi mobba Kantarell tilsamans.



Kantarell har tvingat in mig och Dundersvampen i en magrute tävling... Jag bestämmer här och nu att när vi avgör tävlingen kära läsare. Så får ni rösta på vem som har best magrutor! Ni hörde rätt! Det blir värsta fan servicen!



Hej hop tjolala jag är en kanin! Nej förresten... Jag är en elefant! Ja och jag mosar er alla! 2012 är en sugig film se den... INTE! (men se Zombieland it seems fucking wicked!)



Har jag inte tjötat tillräckligt om att ni skall läsa denna bloggen? Well i will tjöta mycke more! (svengelska woho!)
Om ni inte läser denna bloggen inom 10 dagar kommer ni att drabas utav följande! Analt läckage , svininfluensa , aids , fågelinfluensa , impotens , gonarée och alergi mot luft... Så läs!

/// Skivlingen


3 annledningar till varför Ola är... lite småbögig.

Flickfavoriten från idol har vart med i körslaget med sin manskör ett tag nu och det går bra för dom. Och dom sjunger jävligt bra! Men en sak som jag snappade upp under programmet förutom just det att dom sjunger bra var att Ola är lite... småbögig. Ni tror mig inte?? OK, då ska ja ge er 4 annledningar:
  1. Väljer framför vanlig kör att tillbringa 8 veckor med 20 håriga men.
  2. Börjar gråta till en "Notting Hill- låt"
  3. När en blodin står brevid honom och vill prata är det enda han tänker på återigen 20 håriga men.
  4. En bild säger mer än 1000 ord...
Jag hoppas att folk förstår att jag inte menar något illa med det här inlägget. det var bara något som jag funderade över =)
/Kantarell

Tävling om voddler-invite

Bestämde mig en dag att ja tamigfan skulle ha voddler!!! Kosta vad det kosta vill!.. förutom pengar då... så jag googlade runt i säkert en timme för att lyckas hitta ett kryphål men det var omöjligt... inte alls lika lätt som spotify.
Men en dag såg jag en reklam på tv, om jag provfilmade på www.bredbandsbolaget.se/voddler och röstades fram till dom tio bästa skulle jag vinna invites! så jag komponerade "herr kantarell-remix" och tro det eller ej men jag fick 200 röster och hamnade på 6:e plats och fick därmed en voddler-invite!
jag tänker lägga upp fler bidrag och om jag hamnar på 1:a, 2:a eller 3:e plats får jag fem invites dom tänker jag dela ut till mina läsare om dom förtjänar det. så rösta på mig!

JAG VANN IGEN!!
Kantarellen och Dundersvampen gjorde det igen!! vi spelade in ännu en provfilmning och drog hem över 300 röster! dock hamnade vi på 9:onde plats men vi fick iallafall en invite.
jag tänker lägga ut fler filmer och sedan ska jag ha en liten tävling för er läsare där voddler-invites är priset! (Helt gratis!)


/Kantarell

Hallå där allihopa!

Hallå där allihopa! Skivlingen här, och jag ska mobba Zlatan lite. Seriöst? Zlatan dissar sverige inför Italien matchen? NEEEEEEEEEEJ! Världen går under! (not). Vi har klarat oss bra utan Zlatan förut. Visst nu kommer alla säga "Öh du klanka inte ner på Zlatan han är utav världsklass". Visst det håller jag fullt med om. Men om han inte kan ta sig till en match med landslaget (må så vara en träningsmatch) med våran nya förbundskapten, så hoppas jag att det  verkligen är för att han är skadad eller någonting sånt. För om han tänker sitta ute hela EM kvalet så tycker jag att han inte skall vara med i Em.



Varför har Patrick Ekwall alltid så konstiga kläder? Jag menar visst han har lite mode koll... Men när jag läste nån ställe att han hade 50-100 par skor som han inte använder... Jag menar, what the fuck?


Idol... Detta Idol... Börjar mer och mer likna barnprogram. Jidhe will vara kompisar med allt och alla... Förutom Jury'n (ibland) för dem är onda! Och Idolerna är goda! Jag menar Jidhe skärp dig lite anledningen till att många kollar på Idol är för att höra Juryn dissa/vara brutalt ärliga.



Så detta är mitt första blogginlägg. Konstruktiv kritik hade varit underbar!
///Skivlingen

Baserat på jävligt smarta ord från grannfejden

En pessimist som tittar mot himlen ser bara dom mörka åskmålnen
En filosof ser både de vita målnen och åskmolnen
En optimist som har lite flyt ser inga av dom...
Han går på dom

Från fjällvandringen i Kebnekajse

/Kantarell

Första Fräna Inlägget

Då var det dags…

Denna bloggen består av tre svampar:

KantarellSkivlingen och Dundersvampen

Den långe, den Platte och den Starke…det är visserligen bara skivlingar men coola som fan är dom iallafall

 

Vi tänker inte köra nått jävla dagboks-wannabetrams. vi tänker lägga upp tre saker:

 

Mobbning av knäppa kändisar och annat…

 

Knäppa tankar och filosofier av oss själva eller speciellt utvalda galningar…

 

Den sista kategorin är sannerligen en utmaning… Genialitet ligger inte långt ifrån dårskapen sägs det och vi tänker irritera den sköra gränsen så mycket vi bara kan med våra genialiskt galna filmer!

 

Dessutom blir det väl en del seriöst flum lite då och då när någon av oss tappar förnuftet fullständigt och bestämmer oss för att dela med oss av något osannolikt vi har fått för oss...

 

/Kantarell


RSS 2.0