Bombdåd i Moskva

Kommer vara mer seriösare inlägg idag pga omständigheterna i Moskva (ingen skugga ska falla över problemen som är i Chile och Haiti fortfarande, visa erat stöd genom att donera eller bara uppmärksamma att det fortfarande är problem där!)

Bomdåd mot Moskvas tunnelbane system igår. Förjävligt, 28 döda och över 100 skadade. Första explosionen hände på stationen Ljubljanka, andra mot stationen Park Kulturij. Förjävligt som sagt. Tydligen ska det vara sjävmordsbombare som gjort det. Förjävligt att folk ska övertalas att självmordsbomba av olika terrorisorginisationer.

Förjävligt att terroristerna i huvud taget ska ge sig på civila, jag förstår om de känner sig förtryckta av tex Ryssland men det är aldrig rätt att använda våld/terror för att nå sina mål. Om de nu tyckte att Ryssland gjorde något som förtryckte dem (eller va fan deras motivation är) så ska man inte skada oskyldiga personer... Vad har de civila som dog i den explosionen gjort dem? Om det är någon som har gjort det är det helt klart de som står högst upp i Ryssland, och om nu Putin har gjort något för att förarga denna orginisation, ta det via politiskt väg till Putin inte starta någon terroroginisation som bara får mer människor att lida. Ryssland kommer säkert slå tillbaka och då får oskyldiga lida på andra sidan också... Kan fortsätta i all evighet om det här så avslutar denna delen av blogginlägget idag. Förjävligt var ordet...



Förlåt för att det blir ett så seriöst inlägg men bara så förjävligt att det ska kunna gå till så här.
Ne nu går vi till den lite mer glada delen av inlägget.


En trogen (nåja) läsare tipsade mig om en mycket talangfull videogrejsimojssak. Namnet är The Joker Blogs (Youtube länken här<<<). Måsta säga att de första avsnitten gjorde mig lite tveksam till kvaliten, visst det var en okej skådis som imiterade Jokern. Jag tänkte "Det här är väl inget specielt". Men vad fel jag hade! I andra sösongen brilijerar skådespelaren till Jokern verkligen(vet inte hans riktiga namn ska se om jag kan ta reda på det)! Innan kändes det bara som han imiterade jokern här känns det verkligen som om han var Jokern! Det är som han har tagit Heath Ledgers (May he rest in peace) Joker och gjort honom bätttre! Om någon ska ta över Jokern rollen i framtida filmer skulle jag defenitivt rösta på han! Han skulle med bravour axla manteln som Heath Leger lämmnade efter sig!

Det ända jag inte kan förstå är varför han som spelar luffaren som filmar är med (ska inte spolia för mycket). Han är helt helt värdelös! Min mormor med en bruten arm skulle göra bättre ifrån sig... Han känns som en kompis som de slängde in bara för att han bönade och bad om att få vara med, alltså han har ingen scennärvaro, när han ska försöka vara "hotande" eller liknade så är det bara skrattretande, han är tråkig att lyssna på och det låter hela tiden som han läser ur ett manus. Varenda... Förjävliga... Sekund! Gah stör mig för mycket på honom men som sagt han som spelar Jokern är superb! Även om luffarn är usel så är "The guy who plays mr J" superb! Heath Ledger hade inte gjort det mycket bättre!



Väldigt mycket text i detta inlägg... Skippar dagens random och dagens onödigheter idag... För trött men återkommer med dem i ett senare inlägg. Tills vidare vill jag önska alla en riktig bra natt, och visa erat stöd för folket i Haiti,Chile och Ryssland!


///Skivlingen


TV4 KLANTAR SIG!

Finally! tv4 gör en riktig tabbe! för er som är som har råkat hälla kaffe över er TV så kan jag berätta att det är Körslaget jag snackar om.

Såg inte programmet live eftersom det var earth-hour den sista halvan av programmet och för att jag hade roligare saker att göra den första halvan men som tur är finns ju intenet. Och som tur är på internet så går det att spola förbi den jobba reklamen och den fördjävliga lottodragningen!

Jag har 5 announcecments om körslaget:

1: En tyst minut för den kör som har den absolut bästa musik-stilen, jävligt synd att rockkören skulle åka ut...

http://www.alltomstockholm.se/multimedia/archive/00003/ceenwahren_3728a.jpg2: Bort med körexperten!! Vad fan är det
för fel med att skrika ut sången
ifall det går bra?!

3:TV4 lär sig verkligen aldrig: Varje gång som Gry ska intervjua kören efter
ett framträdande så hör dom ALDRIG varandra! varför fortsätter dom med
det igentligen??

4:Synd att team Moraeus inte körde hip-hip version på "klinga mina klockor"
Då skulle jag kanske slummrat till istället för att hamna i koma...

5: HAHAHAHA! Dom totaltabbade sig xD
När dom skulle säga vilken kör som skulle åka ut så sa dom fel!






för er som inte sett programmet, hällt kaffe över er TV eller är allergisk mot lottodragningen (som jag) så har jag en lösning ;) Se programmet här och spola förbi reklam lotto och det tråkiga!

Jag har gjort ett jävligt bra inlägg om

körslaget tidigare. För att se det klicka här:

3 annledningar till varför Ola är... lite småbögig.

///KANTARELL


I WAN'T YOU!

Sommartider känner det är nånting på gång, sommartider!

Så fan heller! Ångesttider snarare.
Alla tänker, planerar och ojar sig när sommaren kommer. Man ska resa, vara ute konstant, ta upp kontakten med allt och alla, börja träna osv... Men varje år slutar vi fan framför TV:n när vädret utanför är "äckligt bra" och man kan nästan översätta fågelkvittret:
Ditt late Arsle! Vad hände med alla dina planer igentligen?? REEEEES PÅ DIG!
med andra ord: Ångesttider...
MEN! Vi i Svamptrion tänker stå emot årets ångesttider genom att inte ha något annat val än att "göra" saker!
Vi har gjort "The List..." En lista på saker som är extra TSW som vi MÅSTE göra det här året! Det är skrivet i sten! vi kommer inte undan! Och det ska bli skitkul :D

Här har lite smakprov på dom sjuka grejer som finns inristade på "The List..."

Cykla från Tjörn till Ullared

Tälta i en rondell

Söka till idol

Vi har väldigt mycket mer men det är hemligstämplat...



Allt som vi gör kommer att filmas. Om du kommer på något osannolikt som du vill se oss göra så skriv förslaget som en kommentar! Eller maila oss på [email protected]

I WAN'T YOU TO GIVE oss förslag på sjuka grejer vi kan göra!

http://www.vatkd.com/wayne%27s_shooting/photos/uncle-sam.jpg

 

///Kantarell


Never ending stoooooryyy!!!



Never ending stoooooryyy!!! Ni hör ju själva den här låten! 80-tal när det är som... Det är. Helt otroligt osannolikt med största sannolikhet men ändå osäkert men jag är ändå ganska säker... Sämsta låten jag nånsin har hört med den catcigaste refrängen någonsin! Lyssna bara på refrängen och försök att undvika att sjunga med! I dare you! Never ending stooooooryyyy!!



Ni vet vad som kommer nu, ni har alla väntat på det... Det stora ögonblicket! Trumvrivel tack! *trumvirvel* Det är dags för... KATTER!

http://www.purlescence.co.uk/cafe/knitted_kitteh.jpg

Är den inte söt? Gosigo! Gosigo!

 

Jag tror den här katten har sett mitt Rohypnol inlägg... Förklarar allt med dens min.

Gossigossi!

 


Dagens onödiga informations, top 5.

 

På plats numero 5! "I vissa delstater i usa är det olagligt att fånga fisk med lasso." Inte för att jag hade tänkt fånga någon fisk med lasso ändå men bra att veta.

 

På plats numero 4! "Efter en timmes simmande i en almän pool har du fått i dig en halv liter urin." Really? Detta är för fan viktig information! Bada inte i almäna pooler! Varning för urin! Om ni nu är såna sjuka människor som inget heller vill än att bada i urin... Sök hjälp det finns.

 

På plats numero 3! "Det finns 1029 rutor på ett vanligt rutigt A4 papper." Detta är riktig onödig information.

 

På plats numero 2! "Mer folk dör varje år av att en kork från champagneflaskor poppas på fester, en av giftiga spindlar." Istället för att se upp för spindlar se upp för champagneflaskor! Dem frodas i mörka källare och kylar. Deras "korkar" som dem kallas är ytterst dödliga!

 

Och på plats numero uno! "En gris-orgasm vara i 30 minuter." Läs och förundras över onödigheten och äckligheten! Kommentarer är överflödiga, denna förtjänar nummer ett på listan.


Never ending stooooryyy! Kom inte och säg att ni inte sjöng med! För då vet jag att ni bara blåljuger!

 

Ja jag vet att det var att gå för långt att ta med en gris-orgasm... Men det är vad vi här på svamptrion gör! Går för långt alltså inte kollar på massa gris-orgasmer! Att ni ens kan tänka tanken, usch fy på er! Fy på er! Smisk ska ni ha! Nej usch! Fyfan på er! Älskar er <3!

 

Mer shameless promoting... Om ni inte redan har röstat på Kantarell så gå och rösta på honom! Rösta på honom på alla skolans datorer på allting! Om han vinner och ni bidragit bjusar han ju på ballerinakladdkaka party! För att rösta på hon gå hit och leta upp Lukas Gustavssons video och tryck "gilla"! Den är troligtvis på sidan 6 eller 7! Så rösta rösta rösta! (kan också vara så att jag var så skillad att jag länkade till rätt sida. I såna fall kudos till mig!)

 

Detta var allt denna gången! Ha en tsw helg!

 


///Skivlingen


With karate i'll kick your ass

With karate i'll kick your ass. En helt och hållet filosfisk mening. Med detta menar Tenacious D att har något oförättat dig! (tex genom att sno en schintzel) Då ska du utkräva din hämd... Och sparka deras rumpor med karate! Nu är det så att jag tar bara med en liten youtube flik grej, för det är bara låten som behövs lyssnas på. Ingen anledningen att ha en stor youtube grej mitt i inlägget.






Inspirationsbristen börjar sakta men säkert minska. Jag menar se nu här är ju ett inlägg!

Däremot är jag helt död... Men jag kan fortfarande sparka era rumpor med karate! Or maybe not...

Adam Lambert tycker om att klä ut sig till en clown.



HAH! Se ni vad jag gjorde där? Jag la en stor youtube grej mitt i inlägget fasten jag inte sa att jag skulle göra det! Kan ni bli mer ägda? Muhahahahaha!



Kantarell är med i en balerina tävling, som ni säkert inte har missat han är lite "attention whore" aktig; ). Men jag ska hjälpa honom... Genom att ge honom mer attention för sin video!


Svamptrion kommenderar dig att rösta på detta... Rösta... R-ö-s-t-a!!!
http://www.ballerina.se/?sort=cdate&page=2



Onödig information dags!

Ordet "kuk" betyder "liten utväxt". Tänk på det nästa gång ni kallar någon för kukhuvud! Då kallar ni han/hon för "litet utväxt huvud" låter sisådär va?

Det är fler människor som dör av fallande kokosnötter än av haj attacker. Och folk sätter upp hajstängsel. Nu kräver jag kokosnötstängsel! Dem är bevisligen farligare än hajar. Så håll er, er familj och alla era nära och kära borta från kokosnötter!

År 1992 var det fler människor som rökte marijuana än människor som röstade på George Bush. Dem kanske visste att marijuana skulle göra en bättre president än Bush? I'm just saying!

Koalor dricker aldrig. Aldrig. Och allt de äter, är eucalyptusblad, som gör dem höga. Jag säger bara... Koalorna borde ha styrt USA istället for Bush.

Det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp i himlen. Stackars grisar : (



Judo chop! Karate kick! Pungspark! Där! Nu fick ni spö va? Sa ju att jag skulle sparka era rumpor med karate! (och pungsparkar).



Nu till lite mera seriöst... Sebastian Mattsson 91-04-07 10-03-20. Våra tankar går till han. hans familj och hans närmaste. Må han vila i frid.


///Skivlingen

Kantarell TSW:ar Ballerina!

MUHAHA! Nu är kan även Ballerina kladdkaka göras TSW följ bara gör bara som i den helt nya genialiskt galna filmen så får du en grym Ballerina-mix!



Jag Tävlar just nu med just denna film tycker ni den var bra så var lite hygglo och rösta här:
Gilla
eller här:
http://www.ballerina.se/index.php
///KANTARELL

Rohypnol

"Flunitrazepam, C16H12FN3O3, är ett ångestdämpande och lugnande preparat som tillhör gruppen bensodiazepiner. Preparatet patenterades 1963 av Hoffman-La Roche och är narkotikaklassat."

Symtom

  • Påverkan liknar alkoholberusning.
  • Den påverkade får störningar i talet, det vill säga talar ”sluddrigt”.
  • Pupillerna vidgas kortvarigt under själva ruset.
  • Särskilt män blir mer aggressiva under ruset.
  • Kombinationen av alkohol och läkemedlet kan ge minnesluckor.
Detta leder mig in på mitt inlägg...
För visst verkar det som Göran "The Pig" Persson varit på Rohypnol ett par gånger?



Håll er borta från hans herrgård! Im warning you!



Inspirationsbristen är stor på sistone... Men jag slipper åtminste argumentera vad kärlek är för nånting... Åtminstone inte idag.

Tiden flyger förbi för några veckor sedan var det snö och massa minus. Nu är vi inne i stadiumet under året som kallas "Mars" där allting förbyts till lervälling och stora icke naturliga sjöar. Men man kanske inte ska klagga, snart femton plusgrader igen.

Anledningen till första delen i inlägget är inspirationsbrist, vad är bättre att skriva om då än Rohypnol?



Inspirationsbristen har gått så långt så jag ska göra det förbjudna på våran blogg... Jag ska blogga om... *trumvirvel*, Arsenal! Just det mitt älskade Arsenal! Sug på den alla icke fotbollsintresserade! Se vad min inspirationsbrist får mig att göra!

Arsenal är fortfarande med i fighten om ligan och ute i europa om "Champions League". Lottningen mot Barca var liksom melodramatisk på något sätt... Delvis får vi möta ett Barca med Messi i toppform (och en Zlatan ur form), som just har hittat ur en formsvacka. Delvis så återvänder våran älskade Henry! Har längtat efter den dagen han skulle återvända och han ska få den hyllningen han förtjänar! (delvis den största hyllningen någonsin).

Vinst mot West Ham med 2-0. Inte mycket att säga igentligen. Feldömd straff, feldömd friläggesutvissning på Vermaelen, suverän räddning av Almuina! Men i domarens försvar, varför satte Vermaelen och Arsenal försvaret sig i den situationen till att börja med?

Nu blickar vi fram emot matchen but Birmingham och glädjer oss åt att Blackburn snodde poäng av Chelski. Hoppas hoppas att vi får ta ligan iår... Hade betytt så mycket för exakt all runt Arsenal!

Snart St totteringhamsday... Längtar redan.



Så förlåt alla icke fotbollsintresserade men jag var tvungen att skriva av mig om detta...

Sist men inte minst lite onödig fakta.

På julafton stannar Jultomten i genomsnitt 34 mikrosekunder i varje hushåll, och renarna håller en hastighet av 20880000 km/h. Tomten är snabbare än fantomens skugga.

Den svarta lådan i ett flygplan är inte svart, den är orange. Där ser man, varför kallas den inte för "Den oranga lådan" då kan man ju fråga sig?

I USA är det enligt lag förbjudet att för skilda kvinnor att i Florida hoppa fallskärm på en söndag. Vadan detta!? Låt skilda kvinnor i Florida hoppa fallskärm på söndagar! Jag kräver att dem ska kunna hoppa fallskärm på söndagar!

Enligt Guiness rekordbok är den längsta penis (som mätts) 16 tum alltså 40,64 cm. "Ew Skivlingen vilket snusk!". Jag vet... Jag är lite snuskig av mig.

En gurka innehåller procentuellt mer vatten än vad Atlanten gör. Oh my god! Så varje gång vi äter en gurka så får vi i oss mer vatten än vad Atlanten inhåller? AAAAAAHHHH!!! CHAOS!!!



Med detta avslutar jag dagens inlägg med att säga, ungar/andra personer/hästar... Ta inte droger och specielt inte Rohypnol, annars kanske ni blir som Göran "The Pig" Persson och tro mig, det vill ni inte!


///Skivlingen
PS
Vill ni att jag ska fortsätta med denna onödiga information... Skriv det i kommentarerna, jag gör det antagligen ändå men ändå alltså... Vill ju veta vad ni tycker och nu skriver jag bara lite till för att jag är lat... Sån är jag!



Skivlingen is back.

Hejhej Skivlingen här, jag har haft extrem inspirationsbrist. Då menar jag extrem! Så nu gör jag bara ett extremt "fanjagharintelagtinettinläggpådrygtenmånad" inlägg. Så ni får tycka det är skit/bra/dåligt/super eller vad ni vill (som vanligt).



Random video nummer uno! Kan sköldpaddor klättra över ett stängsel?






Video numero two. Bärgsprängare = Fredsbringare (och kokt gås)



Detta är en video som svamptrion borde följa mer... Och mindre.







Ja jag är en The Lonely Island fanboi.



Tyvärr blir detta ju ett till super uselt videopostinlägg. Ska försöka bli mer aktiv efter mitt svenskastuderande som tar upp det mesta av min tid just nu.



Slutligen vill jag tacka Frida för att hon hjälper oss med designen till bloggen! För att läsa hennes blogg tryck här,här eller här. Eller medans ni håller på kan ni klicka här också!


///Skivlingen

hihihih

tjaaa, frida här :D
jag håller på att fixa till bloggdesignen, men tyvärr är sidan jag brukar leta efter snygga bloggdesigner på nedstängd för tillfället, så jag tog denna sålänge... men när sidan bloggdesign.nu åter är uppe så kommer jag fixa till designen ytterligare! Så denna designen är bara för tillfället ^^


bye


RSS 2.0